ΓΔ: 1970.31 0.74% Τζίρος: 159.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:22:31
Φώτο: Βιολάντα

Η Βιολάντα προχωρά στη χορήγηση 15ου μισθού σε πολύτεκνους εργαζομένους

Η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση όπως έκανε και το 2023.

Η διοίκηση της τρικαλινής μπισκοτοποιΐας Βιολάντα ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη της δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευσή της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023, επιτεύχθηκε πλήρως. Επίσης, δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

Σημειώνεται ότι η τρικαλινή μπισκοτοποιΐα Βιολάντα το 2023 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα μειώνοντας το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Αποτελεί πρότυπο εταιρείας που έχει καταφέρει να καταργήσει τόσο τις καμινάδες ρύπων όσο και τις καμινάδες αποβολής υδρατμών και θερμών αερίων μέσω ειδικών εναλλακτών νερού γεωθερμίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιολάντα: Αύξηση τζίρου σε διψήφιο ποσοστό, ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ

Κατέχοντας μια μεγάλη ποικιλία 130 μοναδικών προϊόντων, η Βιολάντα διατηρεί τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων. Από συνοικιακός φούρνος έχει εξελιχθεί σε ισχυρό παίκτη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρώτο εργοστάσιο χωρίς καμινάδα στον κόσμο δημιουργεί η Βιολάντα

Η τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη βιομηχανία μπισκότων βασίζεται σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανήκει στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Τζιωρτζιώτη.
salata-trofima
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με εισαγόμενες ντομάτες φτιάχνεται η σαλάτα του τουρίστα στην Ελλάδα

Η Ελλάδα των ποιοτικών προϊόντων δεν επαρκεί για να καλύψει τη ζήτηση του τουρισμού, με αποτέλεσμα η χωριάτικη σαλάτα για εκατομμύρια ξένους επισκέπτες να γίνεται με ντομάτες εισαγωγής.