ΓΔ: 2011.41 -1.32% Τζίρος: 234.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05

BusinessDaily Podcast: Οι αιτίες της ανόδου των τιμών στην οικονομία

Για την ακρίβεια και πως συνδέεται με τα προβλήματα λειτουργίας της αγοράς, την θεσμική συγκρότηση της χώρας αλλά και την φοροδιαφυγή συζητούν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παπαδογιάννης και Νίκος Φιλιππίδης, στο 2ο επεισόδιο των podcast του BD.

Στο δεύτερο επεισόδιο των podcast του Business Daily, ο Γιάννης Παπαδογιάννης συζητά με τον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη για την ακρίβεια, τις αιτίες της ανόδου των τιμών στην οικονομία και πως αυτή συνδέεται με τα προβλήματα λειτουργίας της αγοράς, την θεσμική ανεπάρκεια της χώρας αλλά και την φοροδιαφυγή.

Ακούστε το επεισόδιο στο Spotify, το Apple Podcast και το Youtube Music. Για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια των Podcast του BusinessDaily.gr κάντε εγγραφή στα κανάλια μας σε SpotifyApple Podcast και Youtube Music.

 

https://open.spotify.com/episode/3xfi3EVOqkwRTpgBatXnzq?si=28059bfc0b4e4441

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Ebury: Η Τράπεζα της Αγγλίας μεταξύ σφύρας και άκμονος για τα επιτόκια

Σύμφωνα με τον Matthew Ryan της Ebury, η επιμονή του πληθωρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάζει την Τράπεζα της Αγγλίας να καθυστερήσει τις μειώσεις επιτοκίων, παρά την επιβράδυνση της οικονομίας.
Γ. Στουρνάρας σε οικονομικό συνέδριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στουρνάρας: Επίτευγμα της ΕΚΤ η «ομαλή προσγείωση» με μείωση πληθωρισμού

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι η ΕΚΤ πέτυχε «ομαλή προσγείωση», επαναφέροντας τον πληθωρισμό στο 2% και διατηρώντας την ανθεκτικότητα της οικονομίας, χάρη στην αξιοπιστία της.
Αγελάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα χνάρια του... χρυσού η τιμή στο μοσχαρίσιο κρέας, έρχονται νέες αυξήσεις

Σε είδος πολυτελείας για τα νοικοκυριά μετατρέπεται το μοσχαρίσιο κρέας. Άλμα +55% σημειώνει η τιμή του την τελευταία 4ετία. Που οφείλεται η άνοδος των τιμών και γιατί θα έχουμε και συνέχεια.